Starburst Free Spins

Starburst slot snurrar

Starburst slot i action. Hoppas på fler Free Spins!

Vacker grafik och häftiga animationer och en annorlunda wildsymbol bidrar till att många väljer att testa sin lycka på med ädelstenar som snurrar på fem hjul. Wildsymbolen i Starburst är mer spännande än många andra wildsymboler och de är lika med att bra saker kommer att hända, allt ifrån att de ersätter alla andra symboler till att de utlöser re-spinn eller free spins på de övriga hjulen.

Symboler i Starburst

När du snurrar ett hjul så snurrar bilder på hjulet. Dessa symboler har olika värden och oftast så är det en speciell symbol som är mest värd. Sammanlagt finns det åtta symboler i Starburst – sju grundsymboler och en wildsymbol. De sju grundsymbolerna är: lila sten, grön sten, blå sten, gul sten, röd sten, sjua och bar. Starburst har en vacker grafik med skimrande ädelstenar men även om ädelstenarna är värdefulla så är således bar-symbolerna mer värdefulla. Dessa symboler betalar upp till 250 mynt om du lyckas få fem symboler i rad på en av vinstlinjerna. Wildsymbolen är en expanderande regnbågsfärgad stjärna.

Du vinner på Starburst om du får tre eller fler symboler i rad. Du kan till skillnad från de flesta andra spel vinna både från höger och vänster i Starburst. Det finns inga scattersymboler här, däremot erbjuder spelet den härliga funktionen ”Win Both Ways” och wildsymbolen som ger dig free spins.

Wildsymbol

Starburst är ett spel som använder expanderande wilds där hela hjulet täcks med symboler. Wildsymbolen är som en joker som endast kan snurras fram på vissa av hjulen och denna symbol ger bästa vinst. Den färgglada wild-stjärnan kan dyka upp på endera hjul 2, 3 eller 4 och dina chanser att kamma hem vinster ökar. Stjärnan expanderar över hela hjulet och eventuella vinster betalas ut, sedan låses hjulet med stjärnorna medan de andra hjulen snurrar igen. Om du har turen att få en ny stjärna så upprepas processen. Denna gång finns det således två hjul fulla av färgsprakande wildstjärnor. Sammanlagt tre fria spins eller re-spins kan du få om du har en lyckad runda. Wildsymboler ersätter alla andra symboler och fullbordar insatslinjer. Om du inte får några fler wildsymboler som går spelet tillbaka till sitt ursprungliga läge igen.

Många spelbolag erbjuder free spins med Starburst när du registrerar ett konto och detta är ett utmärkt sätt att testa spelet innan du bestämmer dig för att satsa dina egna pengar. Du ska alltid jämför freespins erbjudanden från spelbolagen på en jämförelse sajt för bästa dealen. Kanske kommer du att snurra fram en häftig wildsymbol om du tar chansen och provar sloten Starburst.