Starburst NetEnt

Sloten Starburst är tillverkad av NetEnt, och du hittar detta spel hos en rad olika nätcasinon. Spelutvecklare använder numera ofta 3D-animationer för att lockat till sig spelare. Men en enkel och modern slot som Starburst fungerar också bra och den toppar många listor för bästa slots.

Om Netent

Den svenska spelutvecklaren NetEnt grundades 1996. En växande kundportfölj med kunder över hela världen har dragits till de kvalitetsspel som bolaget utvecklar. NetEnt står för innovation och framtidsvision. Företaget har en modern inställning till spel och de har utvecklat spel som är speciellt anpassade för dagens moderna och mobila människor. Det går enkelt att spela Starburst direkt genom webbläsare på en mobil eller surfplatta.

Bolaget har utvecklat fascinerade spel som Arabian Nights och Gonzo’s Quest. Spelutvecklarens mest populära spel är den mycket omtyckta sloten Starburst. Härliga fria spins är något som associeras med Starburst.

Spel utvecklat för att passa modern teknik

Genom att NetEnt har utvecklat spel som är designade med tanke på modern teknik så finns det en rad finesser som gör att spelaren har mer kontroll över spelet. Om du tycker att hjulet snurrar för långsamt och att tempot är för lågt så går det att klicka för snabbspin i vertygsfältet på sloten Starburst. Du kan också ställa in autosnurr på 10-1000 automatiska spinn och du kan använda tangentbordet genom att ändra i verktygsfältet. En annan bra funktion är att du kan kryssa för att autosnurren ska sluta om du vinner en viss summa eller om ditt saldo går under en viss nivå.

Med glada starka färger, en glamorös atmosfär och enkla funktioner så har NetEnt skapat en slot som både känns klassisk och bekant samtidigt som den är utmanade, modern och fräsch. Givetvis så attraherar Starburst också med chansen till att du kan vinna en större summa pengar. NetEnt har skapat ett fantastiskt spel genom att fokusera sig på spelkänsla och att ta fram ett spel för alla plånböcker som passar modern teknik och utmanar moderna människor.