Starburst Jackpottar

Många spelare drömmer om att kamma hem en storvinst. Sloten Starburst erbjuder ingen storvinst utan en del av attraktionen är att man ofta vinner mindre summor. Även om du inte lyckas pricka in en storvinst så finns det en rad med småvinster som gör att du kan få ihop en ansenlig prissumma. Starburst saknar en progressiv jackpott men du kan ändå vinna en större summa pengar, hela 50 000 gånger din insats. Det är 7:an eller bar-symbolen som genererar högst vinster i spelet.

Vad är myntvärde?

Alla typer av slots och spel har ett myntvärde som är avgörande för hur stor en eventuell vinst blir. Om du vinner 100 mynt på ett spel med en insats på 1 krona så blir din vinst 100 mynt gånger myntvärdet 1 krona, vilket är lika med 100 kronor. Ett högre myntvärde innebär högre vinster så för att maximera dina vinstchanser, se till att ha ett så högt myntvärde som möjligt. I Starburst så kan du satsa upp till 10 mynt på varje insatslinje, och du kan välja mellan att satsa 0,01 euro till 1 euro per insatslinje, vilket medför att högsta insats per snurr blir 100 euro.

Insatsnivå och vinstlinje

Många spel har en förinställda insatsnivå eller satsningsnivåer på 1, men i Starburst kan du ställa in den på upp till nivå 10. Denna insatsnivå är en multiplikator som ger dig en möjlighet att spela med olika nivåer. Spel på nivå 1 erbjuder dock fortfarande en chans till att ta hem höga vinster.

Starburst har 10 insatslinjer, 5 hjul och 3 rader. Färre insatslinjer minskar vinstchanserna. Vinstchanserna blir större ju fler vinstlinjer du väljer, men då måste du dock satsa mer pengar. I Starburst kan du själv välja hur många linjer du vill satsa på. Dessutom kan du välja om du vill spela med fler än ett mynt på varje linje.