Starburst I Mobilen

Svenska företaget NetEnt har lanserat en Touch-serie som är speciellt anpassad till att fungerar på smartphones. Ingen annan speltillverkare har för tillfället utvecklat en anpassad serie för utvalda mobila slots. Du hittar bonusar för mobilen samma som välkomstbonusar, vilket är toppen eftersom du kan spela gratis och ta del av samma förmåner som finns om du väljer att spela online på datorn.

Mobilcasinon

Många svenskar har tillgång inte enbart till bredband utan även smartphones. Detta innebär att många har friheten att spela var och när de vill. Enda förutsättningen är att man har stabil Wifi uppkoppling eller 3G så att man inte blir avbruten under spelet. Friheten att själv välja när du vill spela innebär att du kan plocka upp din mobil eller surfplatta när du väntar på bussen och kanske med lite tur kan du vinna en slant medan du väntar i kön i affären.

Vinsten i fokus

Starburst Touch är ett spel av hög kvalitet. Spelet saknar bonusspel eller free spins men ibland är det skönt att inte behöva funderar på en massa funktioner och eftersom sloten erbjuder vinster åt båda håll och wildsymbol som ersätter alla andra symboler så finns det massor att glädja sig åt. Starburst är ett enkelt spel med ett tydligt budskap – vinsten är i fokus. Svenska spelutvecklaren NetEnt har skapat ett spel som hyllar enkelhet och budskapet är att det inte ska vara svårt att vinna pengar. Denna strategi har underskattats av många spelbolag och med tanke på hur populärt Starburst är så verkar det som NetEnt hittat ett vinnande koncept, och att utveckla mobilanpassade slotspel bidrar ytterligare till deras framgångar. Hela skärmen är fylld av spelet när du spelar Starburst i mobilen vilket bidrar till att skapa en härlig helhetsupplevelse. Det går lätt att spela sloten i mobiler med mindre skärmar eftersom spelet har ett användarvänligt gränssnitt och endast några knappar.