Starburst Recension

Starburst är ett slotspel som har utvecklats av den svenska spelutvecklaren NetEnt – Net Entertainment. Slots kallas även för spelautomater, enarmad banditer eller videoslots. Spelet är enkelt och saknar krångliga funktioner och bonusar. Istället kan spelare fokusera sig på att beundra glittrande ädelstenarna medan de hoppas på att vinna. Spelet bygger mer på många små vinstchanser än en stor vinstsumma även om du kan vinna upp till 50 000 mynt i jackpotten. Det är också lätt att se om du har vunnit eftersom hela skärmen lyser upp i en underbar färgpalett när du vinner. Sloten är ett perfekt ”nybörjarspel” och även om du saknar erfarenhet från casinospelande så är det lätt att förstå hur spelet fungerar. Gillar du att spela på nätet kommer du ofta att få Starburst som välkomstbonus, så spelet attraherar inte enbart nybörjare.

Klassiska symboler möter modern grafik

Juvelsloten med musik, energi och färg höjer stämningen och erbjuder allt som man förväntar sig av en enarmad bandit. Klassiska symboler från tidiga spelautomater kombinerat med modern grafik och musik gör att många dels känner igen sig och samtidigt hittar något nytt och utmanade med spelet. Spelet saknar kanske månatliga bonusspel och häftiga specialfunktioner men dess enkelhet och charm har gjort det till ett av de mest populära slotspelen. Den lunga och avslappnade känslan när du spelar Starburst lockar liksom de glittrande och skimrande juvelerna och diamanterna. Lyckas du kamma hem storvinsten så exploderar skärmen som en supernova i färgsprakande fyrverkeri med animationer, ljus- och ljudeffekter.

Vinst från båda håll-funktionen betyder att du har chansen att få en stor vinst om du har satsat maximalt och har turen att få 5 stycken av den symbol som betalar mest, nämligen bar-symbolen. Det går således att vinna både från höger och vänster i Starburst vilket är ett unikt koncept som ger dig dubbla vinstchanser.

Såhär kan det se ut när man snurrar på Starburst slotten.

Såhär kan det se ut när man snurrar på Starburst slotten.

Så här tycker vi om Starburst

Starburst är ett glamoröst och kul spel som bygger på enkla funktioner som är lätta att lära sig. Det är inte en slot som lockar spelare med extremt höga vinster eller höga risker. Istället lockar spelet genom att erbjuda lägre vinstchanser till mindre risk. En av anledningarna till att denna slot har vunnit så många anhängare är att det är ett spel som passar många spelare, både de som inte vill satsa så mycket pengar och de som vill satsa lite mer men ändå inte ta så stora risker. Wildsymboler som expanderar under ett spel förvandlar denna slot till ett spännande spel där det finns chans att kamma hem en riktigt stor vinst.